• Autentificare • Promovează Anunţul

  Autovindecare activand celulele stem adulte

  30.00 Euro
  Suplimente Bucuresti Data publicării: 02/04/2018 Numărul anunţului: 950 Vizualizări: 353
  Printează Anunţul

  De curand a fost lansat pe piata un supliment nutritional natural care activeaza celulele stem adulte aflate in stare latenta si le determina sa inceapa procesul de refacere a celulelor deteriorate, incepand un proces de autovindecare. Dintre factorii ce crestere , FGF 2 este singurul care nu activeaza si celulele stem canceroase, fiind foarte eficient si in aceste afectiuni.
  Va propun sa consumati si sa promovati Laminine, singurul produs care contine FGF 2, care in mod normal se gaseste doar in placenta unei femei insarcinate.

  Exista multe studii clinice care arata cateva rezultate (scadere nivel cortizol, deci reducerea efectelor stresului, reglare glicemie, scadere colesterol, trigliceride si altele).
  Exista multe marturii care arata inclusiv efecte spectaculoase in cancer, diabet, afectiuni autoimune, psoriazis, etc.

  Este un produs care creste eficienta tuturor suplimentelor aflate pe piata, pentru ca in procesul de autovindecare, organismul are nevoie de multe substantante , pe care le asimileaza rapid. In mod normal, aceste substante nu au acelasi efect pentru ca , desi sunt bune, organismul nu este pregatit sa se foloseasca.
  Acest produs se adreseaza tuturor, atat ca preventie, cat si pentru tratament si se adreseaza si distribuitorilor altor firme: FOREVER LIVING, CALIVITA, GOLDEN NEOLIFE, ASEA, etc.
  Ca afacere, ofera cel mai bun plan de marketing de pe piata.
  Laminine, produsul firmei americane Life Pharm Global Network, a intrat oficial inRomania in iunie 2017 si se poate distribui in 42 de tari.
  Va astept in echipa mea !
  Detalii pe
  http://celulestemactivate.ro
  si
  Facebook : laminine si celule stem

  Ion Sarlea
  ionut60@gmail.com

  Youtube video

  Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  Contactează vânzătorul

  Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".