• Autentificare • Promovează Anunţul

  Lanterna cu electrosoc si laser

  75.00 Lei
  Autoaparare Prahova Data publicării: 08/03/2021 Data modificării: 08/03/2021 Numărul anunţului: 1427 Vizualizări: 6
  Printează Anunţul

  Produs nou


  DESCRIERE:


  Lanterna multifunctionala POLICE este foarte puternica. Este alimentata cu un acumulator UltraFire de 3200 mAh. Este o lanterna de autoaparare avand functia de electrosoc si LASER. Putere 200000 VLumina foarte puternica ce provine de la un Led Cree Ultra Luminos -CREE Q5. Fluxul luminos este de 180 de lumeni si dispune de lupa pentru o focalizare mai buna a luminii.Laser puternic.Produsul dispune si de incarcator la 220v Lanterna este construita din dur aluminiu militar cu interior / exterior anodizat – rezistenta la coroziune. Modul in care este construita lanterna Police cu garnituri de etansare ofera o rezistenta sporita la praf si socuri. Are o lungime de 19 cm si se alimenteaza de la un acumulator de 3200 mAh intern.


  Detalii pentru comandă aici.  Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  Contactează vânzătorul

  Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".