• Autentificare • Promovează Anunţul

  Furtun Extensibil 30 M + Pistol

  57.00 Lei
  Accesorii Gradina Prahova Data publicării: 17/04/2021 Numărul anunţului: 1447 Vizualizări: 55
  Printează Anunţul

  Produs nou


  DESCRIERE


  ATENTIE ! Inainte de prima utilizare goliti furtunul de aer cu ajutorul pistolului.


  Furtunul de gradina extensibil  30m va ajuta sa aveti o gradina frumoasa, sa spalati masina, etc.


  Furtunul de gradina extensibil  30 m este singurul furtun care se extinde in mod automat atunci cand deschideti robinetul de apa si datorita presiunii apei isi tripleaza dimensiunea.


  Cand inchideti robinetul de apa se micsoreaza si devine treptat din ce in ce mai mic, pana cand revine in cateva secunde la dimensiunea originala. Furtunul de gradina extensibil  30m este usor de utilizat si de depozitat.


  Necesita putin spatiu pentru depozitare si este rezistent la zgarieturi si lovituri. In plus, acesta include un pistol cu pulverizare cu duza multi- pozitie care permite 7 moduri diferite de udare, astfel incat sa puteti utiliza diferite niveluri de presiune jet, de la cel mai puternic la cel mai slab. Furtunul de gradina extensibil  30m va ajuta sa economisi timp si puteti sa-l luati oriunde doriti, gratie greutatii sale mici (aproximativ 1kg).


  Caracteristici: Furtun extensibil: 30m.


  Furtun extensibil interconectabil: cumparati mai multe furtunuri, le interconectati cu altul si veti obtine lungimea pe care doriti. Furtun extensibil multi - pozitie prin pistolul cu pulverizare cu duza multi - pozitie care permite 7 moduri diferite de udare Duza : 2,5 cm de diametru. A nu se lasa sub presiunea apei deoarece este posibil sa cedeze!


  Detalii pentru comandă aici.


   

  Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  Contactează vânzătorul

  Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".