Promovează Anunţul

Romanul Atingerea

50.00 Lei
Roman Prahova Data publicării: 23/09/2017 Data modificării: 26/10/2017 Numărul anunţului: 643 Vizualizări: 327
Printează Anunţul

În mod sigur ai un prieten sau o prietenă care adoră să citească romane bune! Și ce cadou mai bun îi poți face, cu ocazia zilei de naștere sau cu ocazia onomasticii, decât o carte excelentă?
Romanul “Atingerea” poate fi cadoul perfect! Pe acest site http://www.atingerea.com poti citi gratuit primele două capitole din romanul “Atingerea”. Citeşte şi convinge-te că vei produce o bucurie maximă cu darul pe care îl vei face celor dragi!
Să spunem că ai o prietenă pasionată de lectură. De ce să-i faci cadou un parfum pe care îl poate găsi în orice magazin, când poţi foarte bine să-i faci cadou o carte minunată şi pe care nu o poate găsi decât aici?
Sau, la fel, să spunem că ai un prieten căruia îi place să citească romane. De ce să-i faci cadou un produs banal pe care îl poate găsi la orice tarabă, când poţi perfect să-i faci cadou un roman captivant şi pe care nu îl poate primi decât de la tine?
O carte poate fi dăruită nu numai cu ocazia onomasticii sau a zilei de naştere, ci şi cu ocazia Crăciunului şi a zilei de 1 Martie sau 8 Martie!
Da, romanul “Atingerea” este cadoul perfect pentru toate femeile şi nu numai!
O carte este un cadou cu termen de garanţie nelimitat şi este cadoul ideal pentru cei stăpâniţi de pasiunea cititului de cărţi!
O carte primită în dar nu numai că este citită cu foarte mare plăcere, dar este păstrată cu drag şi pentru totdeauna în raftul bibliotecii!
O carte oferită cadou este amintirea minunată pe care o poţi lăsa pentru totdeauna celor dragi!
Cele 300 de pagini ale romanului “Atingerea” reprezintă cadoul binevenit pentru iubitorii de literatură!
Oferă acum o bucurie celor dragi!

Detalii la 0737 471 152
Dacă doriți să citiți un fragment din acest splendid roman, vă rog luați legătura cu mine telefonic sau pe e-mail orantesmarian@gmail.com

Youtube video

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".