• Autentificare • Promovează Anunţul

  Conducta de milioane. Editia a V-a.

  19.60 Lei
  Business, Economie, Finante Prahova Data publicării: 14/01/2020 Numărul anunţului: 1187 Vizualizări: 694
  Printează Anunţul

  Conducta de milioane. Editia a V-a. Revizuita BURKE HEDGES


  PRODUS NOU!


  Pret 19,60 lei


  DESCRIERE


  "Obiectivul meu, atunci cand am scris aceasta carte, a fost acela de a va invata strategiile pe care oamenii bogati le-au folosit timp de secole intregi pentru a crea si a acumula bogatii.


  Chiar daca ati fi cunoscut aceste strategii in 1900, cel mai probabil, nu ati fi avut banii sau legaturile necesare pentru a le aplica in mod profitabil. Dar, in prezent, lucrurile stau cu totul altfel, iar informatiile pe care vi le voi oferi va vor ajuta sa obtineti succesul pe care l-ati dorit dintotdeauna.


  Veti invata de ce siguranta locului de munca este o iluzie si de ce conductele veniturilor suplimentare ofera ADEVARATA SIGURANTA."


  - Burke Hedges


  Oamenii traiesc de la un salariu la altul, muncind din ce in ce mai mult, numai pentru a-si asigura lucrurile necesare supravietuirii. De?ce? Pentru ca au cazut in capcana de a-si da timpul pe bani. Acesta este modelul pe care ni l-au aratat parintii nostri si in care am ajuns sa credem orbeste.


  Nu ne-au invatat insa ca exista o alternativa: aceea de a munci o data si a fi platiti permanent, construind conducte de venit suplimentar. Pentru ca toti dispunem de resursa numita timp, eforturile noastre se pot concentra asupra valorificarii si transformarii acestuia in resurse financiare. Daca la aceasta ecuatie adaugam puterea internetului, reusita afacerii e sigura.


  Burke Hedges provine dintr-o familie de imigranti latino-americani, care au decis sa traiasca in Statele Unite dupa instaurarea dictaturii de stanga a lui Fidel Castro.


  Dupa absolvirea facultatii de drept, Burke Hedges s-a hotarat sa-si dezvolte propria afacere. In prezent, el conduce o serie de companii care se dezvolta rapid in zona Tampa Bay.


  Este autorul a numeroase carti, dintre care la Curtea Veche Publishing au mai aparut: afacerea-de-vis.com (2003) si Marketing la indigo (2007).


  Burke Hedges s-a dedicat exclusiv raspandirii mesajului liberei initiative si al dezvoltarii personale prin aparitii pe scena, prin carti si casete.


  DETALII AICI

  Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  Contactează vânzătorul

  Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".